Blog

Minder personeelstekort in de zorg: participerend roosteren vs. zelfroosteren in drie rondes

30/6/2022

Als zorgorganisatie zorg je met betere personeelsplanning voor minder personeelstekort: een lager verloop en een hogere bereidheid om extra uren te werken. Twee manieren van roosteren die bijdragen aan minder personeelstekort zijn sterk in opkomst: participerend roosteren en zelfroosteren in drie rondes.

Lees verder

Vier tips voor succesvol gebruik van een roostersysteem

16/6/2022

Met de aanschaf van een nieuw roostersysteem zet je als organisatie een belangrijke stap. Daarom is het van essentieel belang om prioriteit te geven aan een succesvolle implementatie. Maar als je het systeem structureel wilt laten bijdragen aan je organisatie, moet je blijvend prioriteit geven aan succesvol gebruik.

Lees verder

Waarom geen organisatie meer zonder online personeelsplanning kan

14/6/2022

“Onze verwachting is dat in de toekomst de beschikbaarheid van de medewerker leidend zal zijn in de planning. Nu zitten er vaak nog mensen tussen die de diensten aangeven. Uiteindelijk gaat software dat doen.”

Lees verder

Waarom steeds meer organisaties voor best-of-breed planningssoftware kiezen

24/5/2022

De afgelopen jaren kozen steeds meer organisaties voor best-of-breed planningssoftware en dat aantal zal naar verwachting de komende jaren verder toenemen. Dit komt omdat best-of-breed software beter en sneller aansluit op branche- en organisatiespecifieke processen en het eenvoudiger en overzichtelijker is in het gebruik.

Lees verder

De meest gestelde vragen over online personeelsplanning (deel 2)

3/5/2022

Met online personeelsplanning ben je altijd en overal in controle over de personeelsplanning. Dat maakt online planningssoftware een must voor elke organisatie met geroosterde medewerkers. Toch hebben nog niet alle betrokkenen bij het planningsproces een duidelijk beeld bij de toegevoegde waarde van online roosteren.

Lees verder

Snel op- en afschalen van personeel voor GGD Gooi en Vechtstreek

2/5/2022

“Ons werk begon maart 2020 met enkel eigen medewerkers. Inmiddels wordt er door meer dan 100 externe medewerkers zeven dagen per week keihard gewerkt. Roosterplanning heeft rust gebracht in de hectiek van de dag doordat medewerkers zelf hun rooster in konden zien en wijzigingen direct zichtbaar waren.”

Lees verder

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van Roosterplanning? We komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Laat het ons weten via info@c-quential.nl

of bel met 085 - 130 69 99

Heeft u een vraag?

Bedankt voor je vraag!

Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Oops! Something went wrong while submitting the form