Mark's vrouw heeft ook een drukke baan. Hun planningen zijn altijd weer een puzzel.

Partners in personeelsplanning

Onze klanten zijn grotendeels werkzaam in maatschappelijk relevante sectoren. Zo maken onder andere ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties, gemeentes en veiligheidsregio’s gebruik van Roosterplanning.

Dagelijks werken we aan het vertalen van hun wensen naar eenvoudige, goed werkende oplossingen. We zijn er trots op dat ze ons hiervoor de ruimte en het vertrouwen geven. Onze klanten zien ons als partner en niet als leverancier. En dat is precies wat het werken met hen zo mooi maakt.

Ambulance Rotterdam-Rijnmond

Roosterplanning is gekoppeld met ons management informatie systeem. Dat is echt ideaal. Vroeger zat ik handmatig diensten te tellen en in te kloppen in Excel. Nu wordt alles wat ik wil weten automatisch uit Roosterplanning gehaald en getoond in mijn dashboard.

Gemeente Maastricht

We hebben eindelijk het gevoel dat we alles volledig onder controle hebben. Er wordt hier best veel overgewerkt, maar er blijft geen ATW overschrijding meer onzichtbaar. Ook medewerkers hebben nu overal inzicht in, en dat zonder dat we ze hoeven te vermoeien met complexe software.

De Zellingen

Vroeger had je als leidinggevende alleen een papieren rooster. Nu staat alles online en zijn de roosters altijd actueel. Medewerkers hebben daardoor veel eigen regie gekregen en tegelijkertijd kunnen leidinggevenden beter sturen.

Gemeente Enschede

Mensen hebben een sterke behoefte aan flexibiliteit. Nu het gemakkelijk geworden is om je rooster te wijzigen, zie je dat er ook direct gebruik van wordt gemaakt. Maar ondanks al die extra wijzigingen in het rooster, kost het plannen me minder tijd dan voorheen

Veel effectievere personeelsplanning voor Horacio Oduber Hospital Aruba

Overzichtelijkheid, transparantie en de auditmogelijkheid. Alles is traceable en wordt alles gelogd, daardoor is het hele systeem meetbaar en geldt er 1 waarheid.

Snel op- en afschalen van personeel voor GGD Gooi en Vechtstreek

In een periode waar sprake was van een hoge werkdruk en stressvolle situaties bracht Roosterplanning hen rust en overzicht

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van Roosterplanning? We komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Laat het ons weten via info@c-quential.nl

of bel met 085 - 130 69 99

Heeft u een vraag?

Bedankt voor je vraag!

Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Oops! Something went wrong while submitting the form