Als het wijzigen van je rooster eenvoudig is, kun je werk en mantelzorg beter combineren.

Over ons

C-quential is het bedrijf achter Roosterplanning. Als organisatie bestaan we sinds 2018, maar Roosterplanning zelf ontsproot al begin 2000 aan het brein van oprichters Eric de Jong, Steven van Houwelingen en Ronald Verboven.

Het was de periode waarin internet nog in de kinderschoenen stond. Roosterprogramma’s draaiden nog allemaal lokaal. Eric, Steven en Ronald leverden indertijd een intranetoplossing voor ambulances maar kregen op een dag de vraag of ze konden helpen het rooster inzichtelijker te maken. In antwoord daarop bouwden ze een add-on op het bestaande roosterprogramma, live via internet, waarmee medewerkers hun diensten eenvoudig konden ruilen en overwerk en minderwerk inzien. In nauwe samenwerking met klanten groeide deze add-on uiteindelijk uit tot de volwaardige planningssoftware die Roosterplanning nu is.

Onze missie? De complexiteit van personeelsplanning zo simpel mogelijk oplossen, zodat onze klanten zoveel mogelijk tijd, geld en werkplezier overhouden voor hún klanten. Per slot van rekening is dat waar alles om draait.

Werken bij C-quential

C-quential is een groeiend bedrijf onder de rook van Rotterdam. Onze klanten zijn vrijwel allemaal werkzaam in maatschappelijk relevante sectoren als zorg en veiligheid.

Bekijk de vacatures

ISO gecertificeerd

Kwaliteit en informatiebeveiliging is belangrijk voor ons en onze klanten. Om aan te tonen dat we aan de hoogste eisen voldoen zijn we ISO-9001 (Kwaliteit) en ISO-27001 (Informatiebeveiliging) gecertificeerd.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van Roosterplanning? We komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Laat het ons weten via info@c-quential.nl

of bel met 085 - 130 69 99

Heeft u een vraag?

Bedankt voor je vraag!

Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Oops! Something went wrong while submitting the form