Stroomopwaarts start met Roosterplanning

24/8/2021

Stroomopwaarts gaat werken met Roosterplanning van C-quential. Het nieuwe roostersysteem gaat zorgen voor meer inzicht in de geplande roosters en werkleiders kunnen eenvoudig roosterwijzigingen toepassen. De implementatie start nog deze maand en het streven is dat de werkleiders van Stroomopwaarts dit jaar nog met Roosterplanning kunnen gaan werken.

Albert Blok, Unitmanager Bedrijfsvoering:

"C-quential, is voor ons de partij die veel gebruikersgemak biedt en goed te koppelen is aan het salarissysteem. De gebruikers kunnen snel aan de slag door de training en de toegankelijkheid van het systeem."

Stroomopwaarts steunt inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam die (tijdelijk) niet in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Daarbij staan eigen kracht en deelname aan de samenleving voorop en is het vinden van betaald werk het eerste doel. Is dat niet haalbaar, dan worden inwoners gesteund met inkomen en zorg. Ondernemers kunnen sociaal ondernemen met Stroomopwaarts.

Werk, inkomen en zorg, dat is natuurlijk niet van Stroomopwaarts alleen. Daar is iedereen bij nodig. Daarom wordt nauw samengewerkt met de gemeenten, maatschappelijke organisaties, ondernemers en inwoners in de regio.