Mijn team checkt dagelijks de openstaande diensten. Daardoor zijn ze vaak snel ingevuld.

Ontdek de kracht van Roosterplanning

Roosterplanning is een online planningssysteem dat roosteren tot een gezamenlijke verantwoordelijkheid van teammanagers en medewerkers maakt.

De kracht van Roosterplanning zit in het ondersteunen van roosterwijzigingen. We beseffen namelijk heel goed dat die de grootste uitdaging voor elke organisatie vormen. Een gepubliceerd rooster houdt nooit lang stand. Zeker als je ver vooruit publiceert, zoals medewerkers graag zien.

Roosterplanning maakt het daarom heel eenvoudig om wijzigingen aan te vragen en door te voeren, zonder dat je het overzicht verliest. Het systeem verwerkt de wijzigingen automatisch in het actuele online rooster en zorgt aan het einde van de maand voor een correcte salarisstrook. Natuurlijk kun je ook elke gewenste rapportage uit het systeem halen, zodat je altijd in controle blijft. En je medewerkers? Die houden op hun beurt ook controle. Ze hebben grip op de diensten die ze draaien en kunnen werk en privé goed op elkaar afstemmen.

Brochure Ontdek de kracht van Roosterplanning

Roosterplanning ondersteunt ‘participerend roosteren’. Daarbij bepaalt niet de software, maar de organisatie hoe en wanneer de medewerker betrokken wordt. Download de brochure en ontdek de kracht van Roosterplanning.

Participerend roosteren

Mijn dienst wijzigen.

Vervanging zoeken.

Mijn planning.

Mijn urensaldo.

Lees meer

Overzicht & controle

Wat is mijn budget?

Heb ik hiaten in mijn planning?

Wijzigingsverzoeken accorderen.

Actuele rapportages.

Lees meer

Wij zorgen ervoor

Zorgeloze implementatie.

Trainingen via de Cq-academy.

Innovatie voor en met klanten.

Vast aanspreekpunt.

Lees meer